Pilot deelname

Doe mee met onze pilot!

Wij zijn op zoek naar deelnemers voor onze volgende pilot. Wil jij snel antwoord op je vragen over diabetes type I? Doe mee!

Belangrijke informatie:

  • De pilot loopt tot en met 28 juni 2020
  • We zoeken mensen met diabetes type I met een smartphone


Hoe werkt het?

Door mee te doen met deze pilot kun je snel een relevant antwoord krijgen op je vragen. Daarnaast help je mee met onze droom van een platform waar álle mensen met een chronische aandoening altijd terecht kunnen met hun vragen!

Wat wij van je vragen om mee te kunnen doen:

  • Schrijf je in via het formulier hierboven. We sturen je alle instructies om mee te doen.
  • Installeer de app Signal (een soort WhatsApp, maar dan veiliger).

Vanaf dat moment kun je ons al je vragen sturen! Hoe het werkt:

  • Je stuurt via Signal je vragen over (leven met) diabetes type I naar ons telefoonnummer (dit krijg je na registratie).
  • Wij sturen je vraag geanonimiseerd door naar ons panel. Ons panel bestaat uit andere mensen met, net als jij, diabetes type I.
  • Wij sturen hun antwoord(en) z.s.m. terug naar jou! Je krijgt dus meerdere antwoorden op je vraag vanuit verschillende hoeken, en dus vanuit meerdere perspectieven.

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of stuur ons een berichtje!

Antwoorden op je zorgvragen! Het kost geen geld om mee te doen en we betalen deelnemers of panelleden niet.

Als deelnemer hoef je ons alleen een vraag te stellen en je krijgt zo snel mogelijk antwoorden teruggestuurd. De enige echte tijdsinvestering die we je vragen is om aan het einde van de pilot een korte enquête in te vullen om te onderzoeken hoe je de pilot ervaren hebt.

We hebben een panel van enthousiaste vrijwilligers met diabetes type 1 of LADA. Het is een zeer gevarieerde groep mannen en vrouwen tussen de 20 en de 60 jaar. Je vragen worden naar ons panel gestuurd en alle antwoorden sturen we terug naar jou! Zo kun je al heel snel 5 antwoorden krijgen op je vraag.

Belangrijk: de antwoorden op je vragen komen dus niet van medische professionals. Het zijn andere mensen met diabetes die heel graag hun kennis en ervaring willen delen.

We streven ernaar om je vragen over leven met diabetes type I zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor complexe, medische vragen (bijvoorbeeld over dosering van je medicatie) verwijzen we je door naar je eigen zorgverlener.

De voorwaarden voor deelname zijn hier te downloaden. Met het registreren op deze pagina en/of het sturen van je eerste vraag ga je akkoord met de voorwaarden voor deelname.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om, zoals te lezen in onze privacyverklaring en de deelnemersvoorwaarden.

We hebben je telefoonnummer en e-mailadres nodig om met je te kunnen communiceren over de pilot en de vragen die je stelt. Aan het einde van de pilot sturen we je een enquête om te horen hoe je het vond. Daarin kun je ook aangeven of je open staat voor vervolgcontact, bijvoorbeeld voor een volgende pilot. Zo niet, dan verwijderen we je telefoonnummer en e-mailadres uit ons systeem.

Behalve je telefoonnummer en e-mailadres kies je zelf welke informatie je ons geeft. Deze extra informatie (behalve je naam) sturen wij mee naar ons panel met je vragen, zodat zij de context van de vraag begrijpen. Achter je vraag komt dan bijvoorbeeld te staan: [Vrouw, 18-25, pomp & sensor]. Dit gebeurt ook andersom: als we een antwoord naar je sturen zetten we daar meestal de context van de antwoorder bij.

Vul het formulier op deze pagina om je in te schrijven!